Assalamualaikum blog ku....

MashaAllah... dah berkurun tak update blog sendiri... hahaha.. adoiii la.. busy dengan kerja dan anak2.. Alhamdullilah, anak dah 2 dah,, kejap je kan. Tapi tak pernah lagi nk cerita pasal yang ke 2 dalam blog. Khalifah kedua saya ialah Muhammad Aydan Dilfy, manja sikit yang ni, mungkin berkat menyusu badan sepenuhnyakan heheh.

Hampir 2 tahun menyepi dari blogging, macam2 yang dah berlaku, ALhamdullilah yang baik2 saja banyak berlaku :). Dulu selalu meroyan sensorang sebab berjauhan dari suami kan, sekarang ni kami dah tinggal bersama di rumah kami sendiri, Alhamdullilah.

Hampir 5 tahun juga bekerja di Pahang ni, makin best plak.. walaupon jauh dari kesibukan bandar semua kan.

DOakan saya makin aktif berblog, berkongsi ape2 cerita.. resepi ke.. hahahaa.. ok la, dah nak jam 11, nk pegi kelas plak, mengajar Database System.. topik SQL dah minggu ni, harap student ok2 la.. ni asyik nk kena membebel je dalam kelas.. hehehe..


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Our Little Precious baby...