malas sokmo !

hahahahahaha.... tajuk yg mmg ditujukan pada diri sndiri, malas nk update blog kesayangan ni. Entah mana la mood gila update blog yang ada pda aku satu ketika dulu... Mungkin faktor masa yg halang aku nk update blog. Kerja sekarang yng bnyk sangat, nama je pensyarah tapi kerja2 kuli mmg kami kena buat, bkn mengajar je, kerja sampingn yg ak xthn, paling xsuka jg aset... siyes mmg dari plg bwh la keje kami ni, tulis no pendaftaran aset tu pn aku wat, mcm kt setiap kerusi, meja, komputer semua la, tertonggeng tonggeng duk tulis. .

Nak kata duk kat kerusi je wat keje, jgn mimpi la... oh ye, kje cleaner pn kami wat, tiap kali nk mula sem, kami la duk sapu2 lab kemas, hahahahha... tragis kan keje, nama je pegawai tapi lebih dr tu kami kena wat, stressssss klo nk citer pasal keje.

eh, sbnarnya nk test taip kt gtab je, hehhehe... gila xbest, hahahahaha.. best menaip kt keyboad lg la dr touch2 neh... dah l eh












  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Our Little Precious baby...