-DEMAM-

Ari ni mama demam...
Pertama kali MC sejak keje kt cni.. ha koooo...
hopefully mama still kuat nk jaga zharif..
and jauhkan zharif dari sakit demam macam mama jgk..
seksanya idup bila keadaan xsihat mcm ni and terpaksa jaga zharif sorang2... :(

Dalam keadaan cuti sakit macam ni pn still pikir pasal keje..
Kertas bertimbun lg atas meja ntok dimarking...
aduh malasnya..


Abah cepat la pindah sini.. mama xlarat dah..:(

ni pun sakit kepala yg amat...:(

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

nukilan pertama...

Bismillah....

Ini la nukilan pertama aku di ofis ini.. hhahhaaa.. ni kali pertama aku rasa nk update my blog di ofis JTMK ni.. ntah la.. maybe stress dgn kerja n rasa mcm nk update blog.. dah lama kan aku x update blog ni.. anak pn dah besar.. dah nk masuk 11 bulan...

Muhammad Zharif Rizqin.. dia la pengubat hati dikala sedih dan penguat semangat ketika lemah.. saya disini pn disebabkan dia.. :) mama syg sgt2 sama awak taw cayanggg...

My little cutie son :)

Dan sudah setahun lebih PJJ sama suami.. Hanya Allah sahaja tau susah senang aku disini.. Alhamdullilah... sepanjang aku tinggal berdua saja dgn zharif, ak tidak pernah mintak tolong atau susahkan sape2.. kecuali husband la kan.. ketika ak susah, msti masa tu suami ada disni.. Alhamdullilah.. Dia Maha Mengetahui.. mungkin di sini susah ntuk mintak tlg sape2 incase ada masalah..

Aku lebih suka tggal di Pontian.. jiran2 super baik.. xmacam disini.. ntah la.. Mungkin ada hikmah aku disini kan.. di sini lebih baik dari Mukah kan.. hehehe..

Rutin aku disini mcm biasa,, seperti mummy2 yg bekerja jgk.. bangun pagi, masakkan sendiri bekal ntuk zharif.. seboleh2nya aku mahukan yg terbaik ntuk dia.. Ibu mana yg tidak mahu berikan yg terbaik ntuk anak sndiri kan.. :p. Oh ye, macam pagi tadi terlajak ckit.. aku xsempat nak masakkan nasi ntok zharif,.. so rebus macaroni saje,..

Itu belum masuk bab anak sakit.. menangis tgh malam.. semua tu kena handle sorang2.. kadang2 ak nangis sama dgn anak aku.. sambil doa ALLAH bantulah hambamu ini.. Kuatkan semangatku.... aku yakin DIA ada dengan aku.. SYukur.. aku mampu lalui semua tu tanpa menyusahkan sape2..

Thanks my husband,.. walaupun kita jauh.. abg bnyk tlg gee.. support mama.. usaha jgk untuk balik every week.. thanks syg.. :)

Penguat semangat saya... :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Our Little Precious baby...