campur2 dah..

Salam blog ku...
Lamanya tak menjengah ke sini. Biasalah, tuan rumah sibuk dengan persiapan raya, sambut raya, dan macam2 lagi la. Dengan keadaan diri yang selalu loya-loya, cepat penat n selalu muntah2.. Apa2 pn, aku mmg sgt aktif sampaikan risau baby dalam perut ni. Now dah masuk 9 mggu lebih, tapi belum pergi klinik lagi. Nanti la, next week kot baru nak g bukak buku.

Semalam ( 19.09.2010 ) aku ada wat makan2 sikit di umah. Alhamdullilah, ramai yg datang sampai tuan umah tdo malam awal sgt.. hahaha.. penat taw.. makan2 ni sempena besday my beloved hubby yg jatuh pada 18.09.10.. tapi lewatkan sehari sebab masa hari tersebut kami still keje.

Perkembangan raya ari tu sgt best.. iyalah kali pertama raya bersama.. percaya or x, kami xde gambar raya.. hahaha.. sgt bz layan tetamu sampai lupa.. hehehee.. xpe la, sejak pregnant ni aku mmg xsuka bergambar, sbb mls sgt nk bersiap... hahhaa.. ntah pape kan.. selekeh gila sekarang ni.

ok lah, dah xtaw ape nk update ni,ok choowwwwwwwwwww cincauuuuuuuuuu~!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Our Little Precious baby...