Serangan bila dah mengandung

Semalam makan berbuka puasa plg best!
Sebabnya dah masuk 15 ramadhan baru la tekak kelantan aku dapat makan nasi kerabu.. oh! nikmat ok makan nasi kerabu.. tapi nasi kerabu ni xde tumis.. xpela, redha je.. aku lg suka nasi kerabu tumis.. pastu smalam gak nasi kerabu lawan ngn ayam golek!!
Terus tergolek pas makan.. hahahaha... sedap giler! kecik je ayamnya. Sekor harganya RM 16, ok la kan..

Pas mkan, manje2 ngn cik abe jap, mandi n smayang.. pas smayang isya' ambik quran nak bace, tapi ko.. mata dah tutup quran xbukak pn lagi.. punya la aku rasa ngantuk n penat. Semalam aku tdo kul 8.45.. haaaa!!!
Ntah naper smalam penat sangat, angin dalam badan bnyak.. asik sendawa.. pastu sendawa tu bau muntah :(
X sedap langsung!!!!
Sebab tu smalam aku xmasak, sbb badan dan lembik, rasa bau muntah la.. mcm2 la..

Aku bangun nk siap sahur kul 4.45 pagi, aku masak sardin je la.. Makan ckit je pastu, pastu ak teguk air masak 3 gelas, minum ubt kencing kotor n obimin.. sebab sekarang ni aku kena kencing kotor plak:( ubat tu xsedap nk mampuih!! dia punya rasa mcm air kelapa basi. masam n ntah la rasa mcm mane aku nk describe..

Pas makan tu, aku still rasa xsedap badan, dalam perut rasa berkelodak je.. tiba2 aku muntah!!
Muntah kuar air putih je.. mmg mcm tu ekh?
dah muntah tu baru rasa ok ckit badan.. :)



ok citer lain plak.. tadi drive kete nk g keje tiba2 aku nangis :(
sebabnya dengar lagu raya.. hahaha... ari ni baru dengar lagu raya.. banjir sensorang dalam kete.:p

Tahun ni kali pertama aku raya sebagai isteri..
oh syahdu,,, mcm mane ye pagi raya tu..
aku kena mintak ampun bnyak2 ngn laki ak tu..
iyela kan, dasar bini bnyk xdgr kata suami.. hahahah..
ishhh2.. xleh imagine nk salam pg raya..
kena tahan air mata xleh nangis neh:(
kang abis make up :D


saya tidak sabar nak beraya !!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

cIk JanNah said...

gee congrates kau pregnant lagi..jangan buat kerja berat2. kalau boleh ko rest jer for 3 month nie.sbb kandungan masih lemah dlm 3bulan nie..take care!

Our Little Precious baby...