Assalamaualaikum blog ku tersayang..:)
lamanya xjengah kan
jengah tu jengah, slalu je bukak blog ni, satu ari ada la dalam pat blas kali,
Mula-mula tu idea macam2 ada taw ntok update blog ni, tapi bila dah bukak mcm xde idea plak, hahaha.. so trus la baca blog2 yg kt sblah tu :)
xpe.. at least blog2 tu sume menghiburkan hati

Kenape yer, bila xngadap blog, mcm bnyk bnda nk kongsi dlam blog ni, tapi bila dah bukak je mcm kaku, xde idea n tetibe je satu perasaan MALAS tu datang, hahahha
betul la orang cakap kan, MALAS satu penyakit yg plh bahaya.

Lagi 3 minggu kita nk pose kan, pejam celik dah nk habis setahun dah...
Macam cepat je masa berlalu...
Aku pn dah nk masuk 8 bulan dah jadi isteri en tashrif...
N kami still rasa mcm baru semalam je kawen..hehhee.. still mood honeymoon:)
bayangkan, datang keje pn dah rasa rindu gila kat suami..
Bila dia balik je, trus ak terkam peluk cium.. hahahahhaa
Padahal kami g keje je.. rasa rindu semacam taw.. hari2 lak tu..
pastu mula la dok berdempek je ngn dia.. hehehe
Sabar ye sayang, bini mu mmg seorang yg suka manje2.. hehehe..
So, sesape yg blum kawen tu, kawen cepat2..
Sesunggugnya perkahwinan itu suatu yg indah..

k la.. next time lak sambung celoteh yg ntah ape2.

ps : ak sakit gusi ni.. ntah naper gusi ni bengkak lak :(
-tadi masak ayam masak ungkep.. n suami suka :) ak semakin semangat masak bila suami puji.. so pada suami2 sume, kalo nk suh bini korang rajin masak.. korang pn rajin2 kan lah puji masakan isteri.. pujian tu semangat buat si isteri taw.. :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Our Little Precious baby...