random 1

wahhh...
lama giler kan xhapdet...
bukan bz..tp malas...hakhak
last entry aku ckp nk beli henpon kan...
now dah beli dah...tp bukan yg ari tu punye... lain punye ni...
weeeeeeeeeeee!!!!!!!!


aku telah rembat yang ini...hihi
mula2 nk bb..tp ntah la...lebih berkenan yg ni...
adakah disebabkan kesetiaan aku pada nokia???
mungkin kot...hikhik

Ekcelli aku dah lama xberehat di hujung minggu... dah 2 minggu berturut2 aku jenjalan...
ingtkan dis week leh la ak rehat...
sekali ko en suami ajak teman dia g camp!!!
Hadoi...aku angin betul tu..cikgu2 kat skolah dia slalu amik kesempatan kat dia
dia kena jadi kem comander..so dia kena stay sane pg ptg siang mlm..
sgt tensi!!
Dah la umh ngn skool jauh, bini lak tggal sensorang
langsung xkesian kat kitaorang...
kalo apa2 je event, msti laki ak kena..dia lak terlampau baik...
bini dia lak emo!!!
so dia xnk ak sensorang kt umh..so kena ikut
gilaaaa kan
dah la kena tggal lam khemah, jaga budak2..
ishhhh xsuka2!!!

Baru plan minggu ni nk kemas umh..ye la kan dah berzaman je bejalan bersakan, sampai umh dah berdebu, sepah...hadoiiii xtahan mak!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

no tittle

dah seminggu lebih x update blog...
xde mood...
sebabnya....


gaji xmasuk...xde duit...waaaaa!!!!
nk g tgk citer lagenda budak setan:(
nak sangat!!!
hope esk gaji masuk...hehehee

td lunch hour ak blk umh..
sempat masak asam pedas lg tuh...hehehe
tp xsempat nk makan...nnti blk ni makan...

gaji ni jugak nk beli enpon..weeeee!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Our Little Precious baby...