yeahhh!!! semangat dah ada..:) rasanya mcm nk berblog dgn aktif blk la..ngeh..ngeh...
dah sebulan dah aku keguguran..sedih tu mmg sedih..tp ak anggap tu xde rezeki dah... xpe2..kita try next pojek..wat masa sekarang ni ak kena rehat pregnant..nnti stat bln 8 baru ak nk try lg..tp kalo dah lekat awal2, ak terima je...

Ari ni 24/5...g makan2 kat kantin td, cikgu2 ckp gaji dah masuk..i laikkkk!!! bkn ak la dapat, tp cik hubby aku..ngeh2...leh la g sopim2.. smalam ak ngn en husbend g sopim dvd lanun..hehehe..murah je, 4 hengget sekeping, copy dr original dvd, gambar mmg sannnteekkkk!!! habis 36 hengget wat beli dvd je..

Jumaat ni cuti kan...nk g mane ekh..bosan tul..nk g jalan2 nk simpan duet, nk g honeymoon on our anniversary..hehe..lmbt lg..bln 12..smalam dok umh je ngn en suami..nk bermesra bini tgh cuti..hakhak..ngah pntang lg...lg 2 minggu pantang abis..sabar ye yunk!!! smalam en hasbend dok print2 gambar khwin, letak lam frame2 dia dapat dr anak murid dia..last week kan Hari Guru, byk gak laki aku dapat adiah..4 plastik besar dia wat blk..dia gak dapat anugerah Guru Aktif dr murid2..bagus gak laki aku ni ekh..hehehhee... leb u yunk!!!

dah nk masuk 6 bln kami jd laki bini..bahagia je ak rasa...dalam masa 6 bln ni dah bnyk ssh senang kami bersama...bermula ngn masuk umah dengan hanya berbekalkan sebidang toto n 2 bijik bantal...kami dah beli perabut ckit2..cuba korang bayangkan mcm mane kami idup..langsir pn xde..tampal suratkabar je..alhamdullilah...kami dah kumpul ckit2..sbb tu ak sayang laki aku..aku ngn dia dah hadapi mcm2..susah senang bersama...tp best..sbb tu wat kami lg sayang menyayang...hikhik..

away jap..nk verangan!!! ahakkkk

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Our Little Precious baby...