Fasilitator Schoolnet...

Korang penah dengar x Fasilitator schoolnet ni?? Bukan apa kan, tiap kali orang tanya aku keje ape kan, aku cakap la Fasilitator schoolnet or FS, mesti penanya tu akan tanya aku balik," Eh keje apa tu?" "Keje kat mana?".. ERmmm... aku dah biasa sangat, mmg tu la orang akan tanya aku balik. Kejenya mcam ni, FS ni sebagai tmpat cikgu2 kat skolah nk bertanya, mintak tlong, mintak ajar or apa2 yang berkaitan dengan ICT, tapi bukan technicion taw... aku pn xreti nk baiki komputer, nk angkat cpu pn aku xlarat...hahhaa...

Sebenarnya dikalangan cikgu2 ni, exp cikgu2 yang dah nak pencen dah, mmg sangat cetek pengetahuan tentang ICT, so itulah peranan aku kat sekolah ni. Keje ni kadang2 agak2 bored la, kadang2 bz xmenang tgn. Selain tu, FS juga akan tlg untuk komuniti, contohnya wat bengkel untuk komuniti setempat berkenaan dengan ICT. Walaupun keje kat skolah, tapi masa keje kami bukan mcam cikgu cikgi, kami still keje office hour. Cuba korang bayangkan time cuti skolah, huuhuhu!! sgt bored sbb xde sape kat skolah, ada kerani je....

Tapi keje ni kontrak je la..hope la gomen serap terus...huhuhu...

Now kandungan aku dah 7 minggu lebih...so excited...hahhaa... Nak tanya pendapat n pndangan org2 yang berpengalaman la kan, makanan apa yg seswai utk aku ekh? sekarang ni aku just amik susu anmum je...tu pn kekadang lupa nk minum..hhaahaa....

Any Suggestion???

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

green apple said...

so now i have another teacher reading my blog..:)

maafkan tatabahasa saya di blog ye cikgu

*wink*

Our Little Precious baby...