busy.....

oh demmmnn... quite busy lately
can't spent time to update my lobely belog..

my health not well...
batuk...je memanjang...

next week ada interview jd fasilitator schoolnet kat KPKK kompleks kerajaan..

pg td dah siap apply kpli, pastu dpt cll suh g interview for manager posting, untuk PJK, coz now i jd assistant je, dpt offer jd manager lak, tp dis from the other company, not telekom la, keje i sekarang ni projek under telekom

hurmmm...tataw nk wat ape, mcm bnyk sgt dtg dalam satu masa...

k la, dah nk blk dah...ada masa ak update..

my baby bucuk seksi nk balik dah....















  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Our Little Precious baby...