Aku dah Wat Salah.....!!!

Ya Allah....
Dah jd pembunuhkah aku semalam???
Ngeri bila pikirkan apa yg dah berlaku semalam...

Nak Taw ape dah jadi???
AKU DAH LANGGAR SEEKOR KUCING!!!
jahatnya aku...tapi demi Allah, aku xsengaja...
tetibe je kucing tu lari ngn laju dpn kete, aku lak masa tu tgh trun bukit, msti la laju n xsempat nk break...
dan PANGGGGGG!!!!!GEDEBUSHHHHH!!!
Kucing kena langgar:(
dalam kete nangis2 aku bila dah jd mcm tu...
sorry miow....aku xsengaja..tetibe je ko kuar dr semak...
aku xnampak ko....

Aku pn dah jnji pada diri sendiri..aku xkan bawak kete laju2 lg...
pagi td pn ak drive 80-90 je...
dah xnk laju2 dah..
aku janji akan bawak lebih berhati-hati...

Semalam gak aku xdapat tdo..
teringat hal pg td....
rasa bersalah tak abis2...
aku nmpak bulu2 kucing tu berterbangan...:( :(
tp dia idup n lari ke seberang..tapi xtaw la nyawa dia pnjang ke x...
hopefully dia still bernyawa....

before tragedy tu, aku dah nmpak 3 ekor kucing dah mati tepi jalan..
and aku menyumpah2 sape la yang snggup langgar kucing..
a few minutes after that, aku lak yang p langgar...
and baru aku taw, diorang sume xsengaja langgar kucing tu...
bnda yang kita xdapat nk kawal kan...

Mungkin ni juga sebagai peringatan pada diri aku sndiri, supaya lbh berhati2..
and jgn menyumpah2 org lagi:(
kan dah kena btg idung sndiri...

Maafkan aku yer miowww...

Aku tak sengaja...

Kalo aku sempat break kete tu, mmg aku dah break..
tp sbb ak tgh2 simpang....
kalo ak benti trus, kang ada plak yg dtg sondol aku lak...

MAAFKAN AKU YER KUCING.....

AKU SAYANG KUCING....:(

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

A.I said...

ayoyooo..ni kalau biah baca harus dia nanges2 ni. tp bukan salah kau pon. kau kan x sengaja..huhuuhu

Our Little Precious baby...