Counting nak raya....

Wahhhh...lagi 12 ari nk raya(time aku wat entry ni la)...Tapi kan, tahun ni aku rasa cam biasa2 je nak raya...tak se-excited mcm aku kecik2 comel dulu...wakakakakak... Eh, korang da wat biskut raya? Aku baru siap 2 jenis..name biskut aku lak, macam2.... sbb aku yg wat, suka ati aku la nk taruk nama apa pn kan..:p

Ari ni aku dah g keje dah..tapi aku x wat keje pn ari ni, aku layan tenet je...malas tul la...aku suruh bdk2 tu men game je...xde mood nk ajar...naper ekh???

eh, tibe2 nk hapdet pn xde mood la...

sambung len kali la....













Entry cam siallllll!!!!! ni la hasil kalo menaip x ikhlas kan....haishhhhhh

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Our Little Precious baby...