Aku macam ROBOt!!! Gilerrrrrrrrrr

Ari ni mmg aku tgh tensennnn sgt2...Sbb sakit tengkuk aku makin menggiler okkkk!!! Sekarang ni kepala aku dah xleh nk pusing atas bawah, kanan kiri..sbbnyaaa.........aku tersalah tdo n urat tengkuk aku dah terbelit sane sini! MMg sial r..sakit gila dowh...Maka terpaksalah aku ponteng keje ari ni.Stat sakit pagi smalam...aku suh mak aku urut2 skit..after dat dah ok ckit...sbbnya aku dah g shopping baju raya heheheh. Dan budget aku ntok sepasang baju raya mestilah kurang dr rm100..n misi tercapai pabila harga baju aku kurang seposen je dr seratus.. Tak termasuk harga tudung, tudung lak harga RM38. Opsssssssss aku xleh nk tempek gambar baju raya aku kat cni, nnti basi lak kan..wakakakakkkaka

Ok, back to story...pagi ni sakit itu semakin menggila...mmg dah xleh move langsung dah kepala aku neh...sakitnya...plissssssssssss.... dah penat dah dok sapu minyak panas...still xleh nk ilang:(
Bila dah sakit2 mcm nie...tetiba rindu lak kat en tashrif saya...kan best kalo dia leh picit2 tengkuk saya:p I miss u la abg....

Padahal baru jmpe jumaat lepas...abg teman aku pegi tempat keje yang dikenali sbg tempat JIN BERTENDANG okkkkkkkkkk..... Mmg jauh giler...n en tashrif benarkan aku drive sndiri...dgn syarat jgn motong kete org...erk :|

So next 2 week, aku akan stat keje baru...pedalaman pn pedalaman la...janji aku keje kan... Aku gak akan drive sndiri g keje...dah la aku dah lama x pgg stereng kete neh..nk tukar gear pn dah terketar2 dah...Mudah-mudahan xde la bnda xelok berlaku kat aku kan... So aku akan gohead kete buruk ayh aku....Aku xmampu beli kete lg...waaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Our Little Precious baby...