Counting nak raya....

Wahhhh...lagi 12 ari nk raya(time aku wat entry ni la)...Tapi kan, tahun ni aku rasa cam biasa2 je nak raya...tak se-excited mcm aku kecik2 comel dulu...wakakakakak... Eh, korang da wat biskut raya? Aku baru siap 2 jenis..name biskut aku lak, macam2.... sbb aku yg wat, suka ati aku la nk taruk nama apa pn kan..:p

Ari ni aku dah g keje dah..tapi aku x wat keje pn ari ni, aku layan tenet je...malas tul la...aku suruh bdk2 tu men game je...xde mood nk ajar...naper ekh???

eh, tibe2 nk hapdet pn xde mood la...

sambung len kali la....













Entry cam siallllll!!!!! ni la hasil kalo menaip x ikhlas kan....haishhhhhh

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Aku macam ROBOt!!! Gilerrrrrrrrrr

Ari ni mmg aku tgh tensennnn sgt2...Sbb sakit tengkuk aku makin menggiler okkkk!!! Sekarang ni kepala aku dah xleh nk pusing atas bawah, kanan kiri..sbbnyaaa.........aku tersalah tdo n urat tengkuk aku dah terbelit sane sini! MMg sial r..sakit gila dowh...Maka terpaksalah aku ponteng keje ari ni.Stat sakit pagi smalam...aku suh mak aku urut2 skit..after dat dah ok ckit...sbbnya aku dah g shopping baju raya heheheh. Dan budget aku ntok sepasang baju raya mestilah kurang dr rm100..n misi tercapai pabila harga baju aku kurang seposen je dr seratus.. Tak termasuk harga tudung, tudung lak harga RM38. Opsssssssss aku xleh nk tempek gambar baju raya aku kat cni, nnti basi lak kan..wakakakakkkaka

Ok, back to story...pagi ni sakit itu semakin menggila...mmg dah xleh move langsung dah kepala aku neh...sakitnya...plissssssssssss.... dah penat dah dok sapu minyak panas...still xleh nk ilang:(
Bila dah sakit2 mcm nie...tetiba rindu lak kat en tashrif saya...kan best kalo dia leh picit2 tengkuk saya:p I miss u la abg....

Padahal baru jmpe jumaat lepas...abg teman aku pegi tempat keje yang dikenali sbg tempat JIN BERTENDANG okkkkkkkkkk..... Mmg jauh giler...n en tashrif benarkan aku drive sndiri...dgn syarat jgn motong kete org...erk :|

So next 2 week, aku akan stat keje baru...pedalaman pn pedalaman la...janji aku keje kan... Aku gak akan drive sndiri g keje...dah la aku dah lama x pgg stereng kete neh..nk tukar gear pn dah terketar2 dah...Mudah-mudahan xde la bnda xelok berlaku kat aku kan... So aku akan gohead kete buruk ayh aku....Aku xmampu beli kete lg...waaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tadaaaaa

wahhhhh!!!!my blog dah pakai make up dah...b4 ni itam semacam je kan:p Ini tanda aku akan memulakan balik hubungan aku dengan dunia blogging yang telah terputus hubungan selama ni..
Shomel x??? So 1st step kena trace balik mane sume member2 gue dah ilang..mane ekh??? 2nd step kena cari member2 baru kan..Sape2 yang sudi nk berkawan dengan hamba yang hina ni, sila lah tinggalkan kesan tapak kaki anda di sini, supaya senang hamba nk cari balik...

aduh..laparnya..aku xpose ari ni, tapi tetap xmakan and hasilnya lapar seperti orang yang berpose gak..pas tu kena ganti..:(

k la, dalam kelas ni..nk sambung ngajar plak..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Our Little Precious baby...