Salam Kembali....

Ya Allah.....dah lame berzaman aku x hapdet blog kan...
Dah bersawang sane sini kan.... Blog pn dah suram dah. ni la akibat kalo dah lame sangat tinggalkan umah kecik aku nie. Bukan aku xnak hapdet, kenkadang aku taip, aku padam...taip pastu padam balik..last2 ak off je..xde idea kot.

Oh yer, sebelum terlambat aku nk ucapkan selamat berposa la kepada sume... Cepat je masa berlalu kan, rasa cam baru je aku addict blog semalam..sekarang ni nk bukak pn dah malas n xde masa... Banyak halangan yang menghalang aku dari aktif semula dalam dunia blogging. Dulu boleh la 24/7 aku ngadap laptop, sekarang ni banyak lagi perkara yang aku kena utamakan. Aku baru je bergraduasi bulan lepas...Alhamdullilah...hasil berkat aku menimba ilmu sane sini..aku berjaya jgk ada ijazah...alhamdullilah....

ok..now nak citer pasal keje aku ke???xyah la ekh..xde menarik sal citer, nnti aku dah jd ceo baru aku story sal keje ak keyh!
aku rasa la kan, mcm nk aktif balik la dalam dunia blogger ni... Nak cari teman2 baru..bosan dowh.. Sejak ada 'tittle' ni kan, rasa mcm hubungan bersosial dengan teman2 dah jd terhad taw, last2 aku jgk yg bagai nk giler kebosanan tahap cipan gondol... Bosan taw!!!
kebanyakan teman2 blogger pn dah lame di bawa arus kesibukan dunia nyata diorang... Sorang2 aku hendap diorang punye blog pn berhabuk sakan cam aku gak. Naper ekh????
haishhhhhh....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Our Little Precious baby...