aku x sombong...

hurmm....dah lame dah aku xupdate blog....jgnkan nk update blog, nk on ym pn malas...nk chat ngn member pn dah jarang dah... Oleh hal demikian, ramai yang kate aku ni SOMBONG... bukanla, aku tak sombong..aku tetap mcm gee yang dulu..same je..cuma status je lain.. kan aku nie tunangan org... Masa aku bnyk ngan tunang aku, dan aku bnyk fikir tentang masa depan aku yang xberapa nk cerah je.... Asik mendung je... biasa la kalo da pegang status PENGANGGUR kan.... tekanan banyak beb...

sekarang nie musim cuti kan..sane sini ada kenduri org kawen... Member aku pn ada la 2-3 org kawen.. Bila tgk org kawen nie, rasa jeles.... bila la aku nk kawen... naper ssh sgt nk kawen nie.. xde 20k jgn harap nk kawen... btul ke? ramai yg bilang cam tuh...hurmmmm..kalo mcm tuh, alamaknye x kawen la aku...huaaaaaaaaaaa!!!!

Arhggg...dah la citer sal kawen kan... haaaaa...last week aku g holiday ngn family.... bestt woooo... Kitaorang g kat Rumbia Villa Resort kat Paka... saje je jenjalan... Pastu g kat Rantau Abang... sayang...pantai tu dah xcantik mcm dulu.. no wonder la why penyu pn da tak nak bertelur kat sane kan... dalam tgh seronot bercuti, ada satu perkara yg potong stim...adesshhh... Aku cirit birit oiiiii!!!! Maka haruslah berenti tiga pat blas kali kat masjid cari jamban...hakhak... Gambar ak xtransfer lg... next time ak upload...

k r, masa tok wat taik mata!!! tadaaaaaaaaaaaaa

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Our Little Precious baby...