Bawaku terbang,,,

First of all...aku nak mintak maaf sebab tajuk entry xde kaitan dan kait mengait dengan entry yang aku nk citer sekarang neh...hakhak..... Dah lama kan aku xupdate....Malas...Tak taw ape nk citer menguasai diri aku saat neh...ceh wahhh!!!

aku bahagia dengan life sekarang...dah banyak mematangkan diri aku..masa aku sekarang nie dah banyak diluangkan masa dengan family... Oh yer, semalam Hari Ibu kan... bestkan.. Orang lain kalau dah hari ibu sibuk bagi hadiah kat ibu kan...tapi aku tak...aku plak yg pau ibu aku...ape punya anak la kan...Nak wat mcm mane, aku xde gaji lagi kan...sekarang nie pn mak yg dok sara lg, bagi duit belanja..nnati2 gee ganti la ekh...hehehehe...

Semalam mak masak sedap2..bagi anak dia makan....Oh ibu, kau taw tak anakmu sedang berdiet???tapi takpe...demi mu aku sanggup korbankan dietku..hehhee..

Banyakkan pengorbanan ibu neh...banyak sangat...sampai tak terkira..mcm aku neh, aku lebih rapat dengan mak...Mak adalah segalanya bagi aku...dia yg ada dengan aku kalo aku sedih and susah...tak pernah berkata tak dengan aku..kalo dia mampu dia akan usahakan untuk bagi ape sahaja yang aku nak. Ayah????ntah lah....

sabar yer bu...nanti hari jadi mu yang akan datang..akan aku usahakan untuk membelikan sesuatu sebagai tanda menghargai mu....walaupun sebesar zarah sahaja pemberian ku..tapi aku ikhlas...aku taw...kau tidak mengharapkan ape2 kan dari anakmu yang masih miskin neh...heehee...cukuplah anakmu ini tahu menjaga diri kan....

hadoi....lapar la plak..nak menaip pn tgn gegel... g cari makan jap la....


continue....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Our Little Precious baby...