ME?????

Assalamualaikum....

Alahaiiii....da berkurun aku tak update blog kan...busy lately... Alhamdullilah.....aku bahagia dengan hidup aku sekarang...dengan keje yang aku suka sangat...pegi keje pun senang hati kan... aku sekarang macam da terputus terus dengan dunia cyber neh...dan aku tengok member2 lain pn same kan...bliss blog ko pn bersawang jgk kan????xpe la..blog nie sekadar mengisi masa lapang je kan...

haaaaaaa....nak taw keje ape ak sekarang neh???? Aku da jadi cikgu...mcm xcaye je kan...hakhak..
Ok, ak nk citer pasal pengalaman aku wat lesen....korang bayangkan ekh, nk wat lesen L pn amik masa sebulan!!!! Gila babi la sekolah memandu tu....dah berapi da ak dok tggu...dah la cikgu pn gatai!!!masa tgh ajar pn sempat lagi ko nak meraba2 ekh...banyak hensem muka ko!!!sekali aku balik bitaw abg aku r....hahhahaa...terjadi la kes abg ak mengamuk kat sekolah tu....hahahaha...n ak pn tukar cikgu lain....cikgu baru ni ok la...baik ckit kan.... Kita nie keje nk cari duit bagi anak bini makan kan...so, cari la dengan cara halal..kesian anak bini, makan makanan xberkat....

k la, ak da malas r nk taip..sbb xde idea....mane kawan2 ku???? senyap je kan.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Our Little Precious baby...