terkini!!!

alamat umh da bertukor!!!!

ok..so long time i didnt hapdet my blog....so lazy!!!! sekarang nie nak lebihkan masa dengan dunia nyata....slowly akan tinggalkan dunia maya....however all my friend which i noe from dunia maya neh....aku takkan lupakan korang...u all rock guysss!!!!!

aku skunk neh tengah besarkan perut kat umah...tade keje...bln dpn kot baru stat keje...so skunk neh ak tengah wat lesen...da tua baru nk wat lesen kan....:39:

takpe la...atleast ada kan...:p alhamdullilah....hubungan kekeluargaan aku dengan en tashrif makin baik...aku sekarang neh menetap kat umah akak aku...dekat sikit nak merended ngan en tashrif..sbb dekat je umah akak ngn umah dia..

tunang kesayangan ku dah nk jadi cikgu..wakakkaka...kelakar gilerrr!!!! ari tu kan, masa dia orientasi, 3 ari ako xkontek dia...tepon dia kena amikkkkk:51: mcm budak2 je kan...nk rampas2 tepon neh...3 ari taw...xdgr sore...xdgr hape...mcm mane la dia kat sane, tgh men mata ngn cikgu2 lain ke?????takkkk.....dia xkan mcm tuh....:35:berani la dia watttt....

k la, tgh hari dah...ak nk g masak...ntah bile plak ak rajin nk hapdet...huahuaaaa...

ps: ak tukar alamat blog taw...atas sbb2 tertentu....nanti aku kemaskini blk blog neh...tadaaaaaaaaaaaa:49:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

keborosan....

keborosan okkk...bukan keboroian......hahahhaa...
memang boroi pn...perut ku makin boroi..naper ekh????

sekarang ni time org pegi semayang jumaat...so ada la masa sedikit untuk aku jengah dan hapdet blog...sekarang nie aku da makin malas da...naper ekh????

korang sambut kat mane new year???aku dalam mimpi je..hakhak...xsempat nak tggu new year aku da ngantuk dah....sebenarnya aku malas la nk sambut new year, tgk bunga api...sebab bagi aku, xde makna tengok bunga api tuh...malam new year sama je dengan malam2 yang lain kan... Adakah sebab mlm tahun baru kita mesti ada azam baru????bagi aku x jugak...azam xsemestinya mlm tahun baru je..sebab bagi aku, tiap2 ari kita ada azam kan...azam aku tiap2 ari adalah supaya ari ni akan jadi lebih baik dari semalam... so, sama je kan..xpayahla nak sambut dengan bunga api bagai....cukuplah hanya nawaitu..... Tapi malam tu aku kuar gak..kuar g tgk wayang je..tgk citer brainscan...hahhaha..memang lawak giler...dalam panggung tu aku mengilai xhengat dunia..wakakakaka.....

Pastu keesokannya(semalam) aku ngn en tashrif pegi jenjalan kt putrajaya...pastu g tgk wayang lg kat alamanda...kali ni kena ikut taste en tashrif...pilihan dia semestinya citer omputih...nk tgk bedtime story, tapi sold out plak..huhuh..so layan je citer outlander...ok gak la citer dia..sbb hero dia hensemmmmmmmmmm.... wakkakakaka...

Pas tu g pusing alamanda...aku nk shopping..tapi gaji aku xmasuk lagi(memang selaka kann???????)...dalam wallet ada 30 hengget je..niat di hati nk membeli sandal baru terpaksa dikuburkan...mintak dengan en tashrif dia wat derkkk je... tapi kalo da sampai the mall mmg mustahil la duit dalam wallet ni tidak dilicinkan!!..aku pn beli keronsang ngn ada la barang2 budak2 ckit..wakakkaa....tapi sampai hati en tashrif xbagi satu sen ponnnnnnnnnn!!!!sakit ati ni tawWWWW.... maka licinla duit aku ntok belanja lunch esk..huhuu... Masa on da way balik tu..en tashrif bagi la duit belanja aku ntok esk... Dia pn bitaw la...dia sengaja xbagi aku duet...sebab aku BOROS!!!...haaaa...memang aku akui.. aku nie jenis xpandai nk saving...kalo ada sejuta dalam wallet pn..dalam masa tu jugak aku abiskan..dah xpikir untok makan esk lusa tulat...en tashrif da lama perasan ngn perangai aku... kalo ada 300..300 la akan habis dalam masa tu jugak..sebab tu sekarang ni finance aku dia yg jaga..dalam satu masa hanya rm50 max akan ada dalam wallet aku... hambikkkkkk kooooooooooo!!!!tapi dia memang bagus la...pndai simpan duit...dia pikir banyak lagi duit nak guna ntok masa depan...aku xpikir dah..aku pikir ape yg nk guna sekarang!!!hahahhahaa... So sekarang ni ok la dia jaga aku kan...

aku ingt nak masukkan gambar aku ngn en tash kat putrajaya...len kali la...




ps:
oh ye...semalam bliss tempe msg aku...ko nak belanja aku ke???weh, ni minggu last aku kat cni taw...next week aku nk balik terengganu ikut suami okkkkkkk....nak belanja aku x????

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Our Little Precious baby...