AKU POST LAGI

iye...aku post lagi..baisalah..mood blog baru kan...sedikit meroyan....hehehhee....Tapi ape yer aku nak story neh...mood nk posting ada, tp idea lak xde....WUT da HELL!!!!

aku baru abis menjalankan misi blog walking..banyak jugak la blog yang aku jelajah..baca entry diorang..kalo hasil penulisan mereka bagus..aku baca sampai entry diorang yang dah berkurun dan bersawang pun aku korek baca gak...ohhh..apakah aku nie jenis manusia yang xde keje..BUKAN....keje aku banyak..berlambak neh..ada sesape yang mahu tolong watkan?????

Sebenarnya aku nie jenis suka membaca...tapi sayang bacaan yang berunsurkan ilmiah...huh..baru 5 minit baca mataku dah stim....blom baca buku porno tuh..mata dan stim..kalo dah baca buku porno macam mana la gaya mata ku kan...ohhh..dah tersasul ke arah 18sx..tp dimaafkan sebab umo ku dah 22...ngeh..ngeh...

ahhh..lari tajuk..sambung balik..yerrr..aku suka membaca...aku suka membaca novel..sebab....sebab..best kot..hahhaa..sbbnya ialah ianya bukan berunsurkan bacaan ilmiah kot..Bila aku baca novel nie kan, aku rasa aku la heroin citer tu, sbb kebanyakan novel yang aku baca kan, mesti laki dia ensem, kaya, baik, owhhh...sangat sesuai untuk jd teman hidupku..ada sesape punya ciri mcm tuh??sila hantar resume anda kepada email neh, akugediknkmapos@yahoo.com . **sila hantar slip gaji sekali yer**Aku juga suka membaca hasil penulisan yang relax...best..boleh wat aku mengilai cam pontianak, gelak smpai terkencing..erk...pernah ke????

oh yer..blog baru nie aku nk pilih warna itam..suram..xde la kalerful macam blog aku yang dulu... Sebenarnya ni la warna dalam hidupku..suram..nope interesting..life yang same tiap2 hari..aku bosan...Ade sesape yang mahu tlg catkan warna hidupku dengan kaler yang menarik??? Mesti korang xnak kan kawan dengan aku lepas taw life aku yang suram, bosan neh...xpe..aku paham...
Aku sedar aku sape...mungkin aku ni insan yang xlayak untk memiliki kawan...memiliki insan yang disayangi...

Blog nie gak aku xletakkan cet box...sebab aku taw..xde org gak yang nk borak ngn aku kan..ape guna kalo letak cet box...tp aku sorang je yang dok cet dalam tuh..WUT da HELL!!!!


"sayang, bila u nk masuk pinang i??"

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

tin kosong said...

letak p la shoutbox..kurang² leh ramaikan kawan wahai kawanku.........

APE-KO-KESAH???? said...

owh..xpe la tin..kita kumen2 ke..nk romen2 xleh kan...adesshh...kegersangan di situ...harap dimaafkan....
kalo kumen2 i leh tgk muka separuh u la en tin...

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

adesssss....
wat la satu cetbox ...
sian ko kegersangan kesekoran di situ...wakakakakaaa....

APE-KO-KESAH???? said...

biarkan ku kegersangan keseorangan..
lagi senang!!!
kalo kegersangan secara berjemaah atau beramai2..bnyk lak dosa nnti...

MieAmor♥ said...

kalo letak cet box nieh bes wes..
nnt aku cat dgn nes g spam cet box ko.. haha

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

kamo kena TAG wahai manusia yg XDE nama...sila jawab ye...

wei...susah ar takde chatbox...nak bitau mende2 pun kena masuk kat ruang komen ni...

wat laaa se chatbox tu...

APE-KO-KESAH???? said...

ruang komen pn ssh ke cik neslo??/

ruang romen ssh x???

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

apa2 je laa...
suka hati ko laaa...

romen tak susah....kalo ko tingin nak romen sgt..ko gi kat manusia2 gersang di luar sana...wakakakaa

Our Little Precious baby...