aku bosan....

Dah lame kan aku tak update blog, sebab busy..semalam my niece demam, sian sangat..aku xpenah tgk dia xcergas macam tu, tdow je..so aku pn cuti la keje, nk teman akak aku jaga dia kat umah..Lepas nie kemungkinan aku tak dapat nk update blog nie mcm biasa, sebab aku ada keje lain yang perlu aku beri perhatian lebih..

aku baru balik dari tampal gigi...doktor bilang gigi aku berlubang sebab cara gosok gigi salah...mmg, aku men tenyeh je gigi neh...suka ati aku je nk gosok mcm mane..kan da terima padah dah...sakit wooo gigi nie masa nk gosok...xtahan ako...dah gi tampal nie harap ok la ckit..

Sekarang nie mood aku xbape nk btol..aku asik marah je kat en tash..aku pon xtaw naper..dia pn mcm suka wat hal ngn aku..rase nk sepak je muka dia, nasib dia jauh ngn aku, kalo dekat...Aku rase memang da kena terajang laju2 r ngn aku...

Aku xtaw nk wat ape dah sekarang nie..nk ym??ah..bosan..kalo aku on ym pun, bukan ada org yang nk borak ngn aku..blog??? aku bosan gak...xde idea nk update ape..aku bosan la...

Esok aku nak naik kl, nk meronggeng kat sane..untuk mengabiskan duit kot(ngeh..ngeh..bkn duit aku..)...aku bosan la..bosan sangat...tak taw nk wat ape..tgk tb pon bosan gak..Astro ari2 nk pusing citer same, macam dah xde citer lain..Korang dah rugi ke ape en astro??? Aku bayar tiap2 bulan taw, bukan ntok tgk citer same...Contoh la kan, program sehati berdansa, ari2 ada je kat tb tu...bosan taw x!!!!

Disebabkan bosan yang melampau, aku beli novel..nk ilangkan rasa bosan...Aku beli novel Norhayati Ibrahim..tajuk dia INFERIOR..ok la citer tu...novel tu satu ari je abiskan baca.. Sekarang nie novel pn asik2 jalan cerita yang sama je kan...bosan gak...

Aku pn da xtaw ape dah aku nk meraban...so baik aku permisi dulu....

Salam Permisi...Ku undur diri....






-niger-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Our Little Precious baby...